Party Verhuur Salland

...maakt uw feest compleet!

Facebook Image

Tenten

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Partytent 3 x 6 meter PE zeil

Tent 3x6 PE

Partytent:  Creëer een oergezellige feestsfeer met onze professionele partytent van stevig PE zijl. Deze partytent van 3 x 6 meter is 100 % waterdicht en winddicht. 


Huurprijs € 43,=, als u de tent zelf opzet. Om de tent op te zetten heeft u minimaal 2 personen nodig U krijgt er een duidelijke instructie bij. 
U kunt de tent ook door ons laten opzetten en afbreken. De prijs is dan € 98,=.

Easy-up tent 3 x 4,5 meter

easyuptent groen

Easy-up tent: Stevige tent die erg makkelijk en snel is op te zetten. U kunt de tent met of zonder zijwanden  gebruiken.

Huurprijs: € 57,= incl. BTW.

 Eventueel er bij: tentvloer: € 3,20 per vierkante meter. 

Easy-up tent 3 x 6 meter

easyup Tent 3x6

Easy-up tent: Stevige tent die erg makkelijk en snel is op te zetten. U kunt de tent met of zonder zijwanden  gebruiken.

Huurprijs: € 68,= incl. BTW.

Eventueel er bij. tentvloer: € 3,20 per vierkante meter. 

Partytent 3 x 6 meter extra hoog

partytent xxl

Partytent: Deze tent heeft een doorloophoogte van 2,6 meter. Hierdoor past deze tent aan elke kant aan een gevel.  Deze partytent van 3 x 6 meter is 100 % waterdicht en winddicht. Zowel aan de zijkanten en aan de kopse kant kunnen delen wegelaten worden.

Huurprijs € 57,=, als u de tent zelf opzet. Om de tent op te zetten heeft u minimaal 2 personen nodig U krijgt er een duidelijke instructie bij. 
U kunt de tent ook door ons laten opzetten en afbreken. De prijs is dan € 117,=. 

Partytent 4 x 6 meter PVC zeil

Tent 4 x 6

Partytent: Creëer een oergezellige feestsfeer met onze professionele partytent van stevig PVC zeil. Deze partytent van 4 x 6 meter is 100 % waterdicht en winddicht. Zowel aan de zijkanten en aan de kopse kant kunnen delen wegelaten worden. 

Huurprijs € 63,=, als u de tent zelf opzet. Om de tent op te zetten heeft u minimaal 2 personen nodig. U kunt de tent ook door ons laten opzetten en afbreken. De prijs is dan € 120,=. Eventueel er bij te bestellen tentvloer, € 3,20 per vierkante meter.

Partytent 4 x 8 meter PVC zeil

Tent 4 x 8

 Partytent: Creëer een oergezellige feestsfeer met onze professionele partytent van stevig PVC zeil. Deze partytent van 4 x 8 meter is 100 % waterdicht en winddicht. Zowel aan de zijkanten en aan de kopse kant kunnen delen wegelaten worden. 

Huurprijs € 70,=, als u de tent zelf opzet. Om de tent op te zetten heeft u minimaal 2 personen nodig. U kunt de tent ook door ons laten opzetten en afbreken. De prijs is dan € 130,=. Een tentvloer kost € 3,20 per vierkante meter

Tentvloer

Tentvloer

Tentvloer: Een vloer van stevige PVC tegels (u kunt er met een auto over heen rijden). De tegels zijn 50 cm x 50 cm. Makkelijk en snel te leggen. 


Huurprijs € 3,20 per vierkante meter (4 tegels).